Zsadány Község Honlapja

Látogasson el hozzánk máskor is!

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Zsadány Község Önkormányzata támogatást nyert az EFOP-1.1.3- 17-2017- 00030 számú, "Szociális asszisztens foglalkoztatása Zsadányban" című pályázat keretein belül. A projektben lehetőség van 1 fő nő, szociális asszisztens munkakörben, 24+12 hóna

E-mail Nyomtatás PDF

TÁJÉKOZTATÓ

 

 

Zsadány Község Önkormányzata támogatást nyert az EFOP-1.1.3-17-2017-00030 számú, "Szociális asszisztens foglalkoztatása Zsadányban" című pályázat keretein belül.

A projektben lehetőség van 1 fő nő, szociális asszisztens munkakörben, 24+12 hónapra történő foglalkoztatására.

A munkakör rövid leírása:

A szociális asszisztens felsőfokú végzettséggel rendelkező szociális szakember irányításával képes a szociális ellátás intézményi és intézményen kívüli, a személyes szolgáltatások és a személytől távoli területeken szükséges szociális segítő feladatok ellátására. Munkája eredményessége érdekében a kliensekkel és munkatársaival személyes kapcsolatokat alakít ki, velük együttműködik. A szociális problémamegoldásban irányítással és kompetenciájának megfelelő területeken önállóan dolgozik. Ha szükséges, baleset vagy hirtelen egészségromlás esetén elsősegély nyújtására is képes. A szociális ellátás keretében szabadidős és rekreációs programokat szervez és vezet. A szociális munka adminisztrációjának kialakításában és működtetésében tevékenykedik.

 

Várjuk olyan érettségivel rendelkező nők jelentkezését, akinek vagy szociális asszisztens OKJ-s végzettsége vagy annál magasabb felsőfokú végzettsége van és roma nemzetiségűnek érzi és vallja önmagát.

 

Zsadány, 2017. december 15.

 

Tisztelettel

 

Dudás Árpád sk.

 

polgármester