Zsadány Község Honlapja

Látogasson el hozzánk máskor is!

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
E-mail Nyomtatás PDF

TÁJÉKOZTATÓ

 

 

Zsadány Község Önkormányzata támogatást nyert az EFOP-1.1.3-17-2017-00030 számú, "Szociális asszisztens foglalkoztatása Zsadányban" című pályázat keretein belül.

A projektben lehetőség van 1 fő nő, szociális asszisztens munkakörben, 24+12 hónapra történő foglalkoztatására.

A munkakör rövid leírása:

A szociális asszisztens felsőfokú végzettséggel rendelkező szociális szakember irányításával képes a szociális ellátás intézményi és intézményen kívüli, a személyes szolgáltatások és a személytől távoli területeken szükséges szociális segítő feladatok ellátására. Munkája eredményessége érdekében a kliensekkel és munkatársaival személyes kapcsolatokat alakít ki, velük együttműködik. A szociális problémamegoldásban irányítással és kompetenciájának megfelelő területeken önállóan dolgozik. Ha szükséges, baleset vagy hirtelen egészségromlás esetén elsősegély nyújtására is képes. A szociális ellátás keretében szabadidős és rekreációs programokat szervez és vezet. A szociális munka adminisztrációjának kialakításában és működtetésében tevékenykedik.

 

Várjuk olyan érettségivel rendelkező nők jelentkezését, akinek vagy szociális asszisztens OKJ-s végzettsége vagy annál magasabb felsőfokú végzettsége van és roma nemzetiségűnek érzi és vallja önmagát.

 

Zsadány, 2017. december 15.

 

Tisztelettel

 

Dudás Árpád sk.

 

polgármester

 

Zsadany.hu

eu logo
esza logo
"Zsadány Község Önkormányzatát a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja"